ioho Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling
 
 

Over mij

Mijn naam is Etske Timmer.
Al op jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in wat ons drijft en waarom we hier op deze aarde rondlopen. Daarom ben ik me gaan verdiepen in allerlei psychologische en esoterische onderwerpen. Naast mijn werk ben ik altijd opleidingen en cursussen blijven doen, omdat je naar mijn idee nooit uitgeleerd bent.

Uiteindelijk kwam de opgedane kennis op deze verschillende gebieden mooi samen tijdens mijn beroepsopleiding astrologie, die ik in 2018 heb afgerond. Hier kregen naast astrologische kennis namelijk ook esoterie, symboliek en intuïtieve ontwikkeling een belangrijke plaats in het lesprogramma. Het was een verademing om al deze facetten te kunnen integreren!

Over ioho

ioho (uitgesproken als ie-jo) is de naam die door de oude Kelten werd gebruikt voor de taxus.

De taxus is een boom die heel oud kan worden en ook in de winter groen blijft. Hierdoor werd deze in de Oudheid gezien als symbool van de onsterfelijkheid en stond daarmee ook voor de hoop op leven na de dood.

Symbolisch gezien staat de taxus daardoor voor transformatie, maar ook voor stilte, meditatie, onze voorouders en overlevering.

Deze symbolische betekenis is waarom de taxus zo goed bij mij en mijn praktijk past. In alles wat ik doe zitten deze kernwoorden verweven. In mijn workshops en consulten ga ik samen met jou op zoek naar de gebieden waar je kan transformeren. Dit kunnen bekende thema’s zijn die we nader gaan onderzoeken, maar ook verborgen talenten die nog niet naar boven zijn gekomen.


Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij de verschillende activiteiten in het menu bovenaan de website. Hier vind je per activiteit meer specifieke informatie.