ioho Praktijk voor Bewustzijnsontwikkeling
 
 

Consult

Een astrologisch consult is een gesprek dat we samen aangaan, met de geboortehoroscoop als uitgangspunt. Om zoveel mogelijk uit het gesprek te kunnen halen, vraag ik je van tevoren om een bepaald onderwerp aan te geven waar je het over wil hebben. Dit kan een recente situatie zijn of een specifieke vraag. In ieder geval iets waar je meer inzicht in wil krijgen.
Tijdens het consult kunnen we nagaan wat het doel van iets is en hoe je ermee om kunt gaan. Waarom loop je bijvoorbeeld toch altijd tegen dezelfde situaties aan? We bekijken samen hoe je dit in een ander perspectief zou kunnen plaatsen of in ieder geval kunt (h)erkennen als het weer voorkomt. Ook kunnen we bekijken waar je (onbewuste) talenten liggen.
De omgeving waarin je wordt geboren is daarbij je (aardse) referentiekader en maakt dat je bepaalde aannames doet en eventueel zelfs een overlevingsstrategie ontwikkelt. Maar ook het energiepatroon van onze voorouders zit in onze genen. Tijdens het consult zal dan ook hier aandacht voor zijn. Wat heb je vanuit de familielijn in je rugzakje meegekregen aan thema’s? Je draagt het mee, maar het is niet van jou. Welke wending kan jij hieraan geven?


Gegevens

Om je geboortehoroscoop te kunnen maken, heb ik de volgende geboortegegevens van je nodig:

  • geboortedatum;
  • geboorteplaats en
  • geboortetijd.

De geboortetijd is erg belangrijk, dus hoe exacter je deze weet hoe beter. Wellicht kun je het iemand vragen of heb je een geboortekaartje of -tegeltje waar deze tijd op staat. Als je het op die manier niet kunt achterhalen, is een uittreksel uit het geboorteregister nog een optie, maar daar zijn helaas kosten aan verbonden.

Kosten

Voor een astrologisch consult van maximaal 1,5 uur betaal je € 85,00.Afspraak

Wil je een afspraak voor een consult maken? Onder het kopje Contact vind je hiervoor een formulier.